Rus Kadınlarının Tüylerinden Kurtulma Yöntemi

by Hatice Çelik , Saat 11:46 , 0 yorum
Günümüzde milyonlarca insan vücudunda istenmeyen tüylerden dert yanmaktadır. Özellikle de kadınlar arasında en çok konuşulan konulardan biri olan bu konu estetik kaygısını da beraberinde getiriyor. Aslından da bakıldığında bu durumdan rahatsız olan kişilerin yalnız kadın toplumu olduğunu değil, çoğu erkeklerinden bu konuda çok rahatsız olduğunu görüyoruz.

İnsanlar yüzyıllardır estetik kaygısı ile tüylerini gidermek için çeşitli yöntemler kullanmıştır. İnsanların gerek sosyal yönden gerekse psikolojik açıdan kendini daha iyi hissetmesini sağlayacak olan bu estetik işlemleri çoğu zaman ağrılı şekilde yapılmaktadır.  Özellikle kadınlar gerek kozmetik açıdan gerekse toplum açısından yaşamlarını etkilemiş olan kıllar, güzellik sektörünün en dikkat çekici konuları arasında her zaman yer almıştır.   Artık gelişen teknoloji tüylerden kurtulma alanında da bizlere yardımcı oluyor. lazer epilasyonun her çeşidi bütçesine uygun olan kişiler tarafından rahatlıkla uygulanıyor. Taksit seçenekleri ile de kişiyi zorlamadan bu ihtiyaç gideriliyor. Sizde lazere gitmek yerine Rusların tüylerinden kurtulma yöntemini öğrenmek istiyorsanız yazıyı okumaya devam edin. 
Kim istemez ki, güzel görünmek ve bu görüntüyü sürekli sürdürmek. Tüm kadınların cevabı tabi ki de evet olacaktır. Bu yüzden denenmiş onlarca çözüm yolları var, hatta her geçen gün yenisi eklenerek devam ediyor. Durmak yok güzellik için her şeyi yapmaya devam ediyoruz. Deneyip olumlu sonuç alan herkes bunu birbiriyle paylaşınca durum daha da iyiye gidiyor. evet bugünkü yazımız Rus kadınların tüylerinden nasıl kurulduğudur. Rus kadınları bu yöntemler ile neredeyse kalıcı şekilde tüylerinin yok olduğunu söylüyorlar. 
Ruslar tüylerinden kurtulmak için enteresan ve bitkisel bir yöntem deniyor ve harika sonuçlar alıyorlar. Bunun için ilk şart olarak tüylerin uzatılması gerek. Daha sonra aşağıdaki adımları uygulayarak tüyleriniz den tamamiyle kurtulun. İşte o mucizevi formül. 
malzemeler
  • ceviz kabukları
  • su

Hazırlanışı
Ceviz kabuklarını yakın ve küle çevirin ardından krem şeklini alması için biraz su ilave edin ve 12 saat bekletin. Krem şeklini almış olan bu karışımı tüylü olan bölgeye sürün ve bekleyin ardından sıcak suyla yıkayın. Gün içinde üç kere tekrar ederseniz sonuçları alacaksınız.
Rus kadınlarının mucizevi şekilde kullandıkları bu yöntem ile sizlerde tüylerinizden kurtulabilirsiniz.

Doğal olarak tüylerinizden Kurtulmak İçin başka bir yöntem
Doğal olarak tüylerinizden kurtulmak istiyorsanız Prof. İbrahim Saraçoğlunun vermiş olduğu bir tarif var bu tarife göre her gün yemeklerden önce günde 3 defa nane yemektir. Nane östrojen yani kadınlık hormonunu düzenleyerek kısa sürede tüylerin yok olmasını sağlıyor.

Testere dişli aslan pençesi çayı
malzemeler
  • 1 tatlı kaşığı testere dişli aslan pençesi
  • 1 bardak kaynamış su

Hazırlanışı
Kaynamış olan bir bardak suya testere dişli aslan pençesini ekleyin ve beş dakika bekledikten sonra süzüp için. Günde bir veya iki bardak tüketin.

Tuz limon karışı 
malzemeler

  • 1 adet limon 
  • 1 miktar tuz

hazırlanışı
Belli bir miktar yani uygulayacağınız alana göre tuz ve limonu karıştırın. Tüylerinizi aldıktan sonra 3 gün boyunca bu bölgeye tuzlu limonlu karışımı sürün. Bu uygulamayı düzenli olarak 6 ay boyunca yapın ve tüylerinizin yok oluşuna şahit olun. 
Rus Kadınlarının Tüylerinden Kurtulma Yöntemi
Yazar Sifa Celik
Rus Kadınlarının Tüylerinden Kurtulma Yöntemi -
Bck
Cancel Cevapla
Copyright ©2009 Yemek ve Sağlık by Bu site Creative Commons ve DMCA lisansı ile korunmaktadır.
İzin alınmadan sitede kullanılan materyaller kullanılamaz cogaltılamaz ve paylasılamaz.