İdrar İle Tüy Azaltma Yöntemi

by Hatice Çelik , Saat 13:51 , 0 yorum
idrar ile tuylere cozum

Kadınların en büyük sıkıntıları arasında hiç şüphesiz tüy sorunu geliyor. Her ay düzenli epilasyon veya kremler yardımı ile tüyler yok edilse de zaman geçdikten sonra tekrar çıkması en sinir bozucu olayların başında geliyor. Bugün sizlere tüylerinizden tamamen kurtulmak için farklı ve denenmiş yöntemi paylaşıyoruz. Bu yöntem çeşitli kadın forumlarında büyük ilgi görüp defalarca denemiş ve olumlu sonuçlar alınmıştır. Bu yüzden sizlere bu etkili yöntemin ayrıntılarını anlatıp sonuç için ise yorumlarınızı bekliyor olacağım. Bu yöntemin adı ise dolunay zamanı idrar ile tüy azaltma yöntemi olup, iki veya üç uygulama sonrasında tüylerde  ciddi bir azalma sağlayacaktır.  Sadece bu yazımızda idrar ile tüy azaltma yöntemi değil bunun yanında doğal olarak tüylerden nasıl kurtulunur bunun bilgilerinize bulacaksınız.

İdrar ile türleri azaltma yöntemi nasıl yapılır?
Bu yöntem son dönemlerde fazla popüler olup kadın forumlarında ciddi bir soru cevap şekline dönmüş yöntemler arasında yer alıyor. Özellikle dolunay döneminde yapılması ise başarı oranını bir hayli yükseltiyor. İdrar ile tüy azaltma yöntemi için ilk olarak yapılması gereken tüylerin kökünden epilasyon veya cımbız gibi yöntemler ile alınması gerekiyor. Eğer traş bıçağı veya krem ile tüylerinizi alırsanız idrar yöntemi işe yaramaz. Çünkü tüy kökünden alındığında kıl kökleri çok zayıf olur ve üzerine yapılacak herhangi bir işlem sonrasında kıl kökleri kurumaya başlar. Bu yüzden tüylerinizi kökünden alın ve işlemi uygulamaya devam edin. Tüyler alındıktan sonra, tüylerden arındırılmış bölgeye yeni yapılmış olan kişinin kendi idrarı pamuk veya herhangi bir bez gibi araç ile sürülür. Yaklaşık on dakika kadar bekledikten sonra banyoda bol su ve sabun ile temizlenmesi sağlanır. İdrar ile tüy azaltma yöntemi epilasyon yapıldıktan sonra sadece bir kere yapılması gerekir. Diğer ayda bir kere yapılarak devam edilir. Bu yöntemin başarılı olması için dolunay döneminde yapılması gerekiyor. Zaten dolunay yeni başlangıçlar için uygun dönemler arasında yer alır. Özellikle olumlu bir işin sonuçlanması istenildiğinde dolunay dönemi beklenir ve o işe başlanır. 

İdrar ile tüyleri azaltma nasıl işe yarar?
Tüylü olan bölgede kıllar kökünden alındıktan sonra savunmasız ve çok zayıf durumda olurlar. Bu dönemde içinde bol miktarda üre bulunan asitli idrar kıl köklerine temas ettiğinde, kıl köklerinin yanmasına ve zamanla yok olmasına neden olur. Olumlu bir sonuç almak istiyorsanız her ay dolunay döneminde düzenli olarak uygulayın ve sonucu görün. Genelde tüy yoğunluğuna göre 2 ve 3 uygulama sonrasında tüyler gözle görülür şekilde azalmaktadır. Eğer bu yöntem midenizi bulandırıyor ve doğal olarak farklı bir yöntem arıyorsanız aşağıda ki yöntemleri uygulayın. 
idrar ile tuy azaltma

Doğal olarak tüylerden kurtulma yöntemleri 
Lazer epilasyon veya farklı ücretli epilasyon yöntemlerine bütçeniz uymuyorsa, bu doğal yöntemlerden yararlanın.

  • Limon -tuz karışımı: Tüylerinizi kökünden alın ve alındıktan sonra 3 gün boyunca limonu sıkın ve içine tuz atarak karıştırın. Bu karışımı 3 gün boyunca özellikle akşamları epilasyon yapılmış bölgeye uygulayın. Biraz bekleyin limon kuruyacak ve tuzlar kendiliğinden dökülecektir. 
  • Nane çayı veya testere dişli aslan pençesi çayı: Bu yöntemi sevgili hocamız İbrahim Saraçoğlu sürekli programlarında tekrarlamaktadır. Nane çayı veya aslan pençesi çayı günde iki fincan olarak içildiğinde zamanla tüylerde azalma olacaktır. Çünkü bu çaylar kadınlarda östrojen hormonunu yükseltir ve tüylerin azalmasına neden olur. 
  • Soğan suyu yöntemi: Bu yöntemde diğer yöntemler ile aynı kıllar kökten alındıktan sonra, temiz bölgeye taze sıkılmış olan soğan suyu sürülür.
  • Karınca yağı : Karınca yağı geçtiğimiz yıllarda çok popüler olmuştu fakat karınca yağı diye satılan sahte sıvı yağlar bu yöndeki olumlu sonuçların önüne geçti.Bu yüzden karınca yağına olan ilgi azaldı. Oysa ki karınca yağı tüylerden kurtulmak için mucizevi yöntemler arsında yer alıyor.
  • Zırnık kullanımı: Zırnık kokusuna zor dayanılan bir maddedir rengi beyazdır. Kıllar kökten alındıktan sonra üzerine bir miktar su ile macun kıvamına getirilen zırnık sürüldüğünde kıllar 2 veya 3 deneme sonrasında yok olacaktır. Bu konu hakkında detaylı bilgiyi önümüzde ki günlerde paylaşacağım. Eğer sizlerde idrar ile tüy azaltma yöntemini denemek istemiyorsanız bu yöntemler de kıl sayısının azalmasına ve zamanla yok olmasına neden olacaktır. 


İdrar İle Tüy Azaltma Yöntemi
Yazar Sifa Celik
İdrar İle Tüy Azaltma Yöntemi -
Bck
Cancel Cevapla
Copyright ©2009 Yemek ve Sağlık by Bu site Creative Commons ve DMCA lisansı ile korunmaktadır.
İzin alınmadan sitede kullanılan materyaller kullanılamaz cogaltılamaz ve paylasılamaz.