HAYRİ GÖZLÜKGİLLER İLE BOY UZATMA KÜRÜ

by Hatice Çelik , Saat 12:04 , 0 yorum
Boy kısalığı kişinin bazen canını çok sıkıyor ve keşke küçükken bir önlem alınsaydı diyor. Bu yüzden ailesini çoğu zaman suçluyor. Evet boy kısalığı gerçekten çocukluk döneminde alınacak ufak tefek işlemler ile kolayca atlatılabilecek bir durumdur.  Çünkü boy kısalığı kilo veya başka bir duruma benzemiyor ve özellikle erkekleri çok fazla etkiliyor. Sizlerde aşağıda ki adımları takip ederek çocuğunuzun boyunu uzatabilirsiniz.

Boyu kısa olan çocuklarınıza uygulayacağınız bu yöntem ile boyunun uzayacağını belirten sevgili doktorumuz, bunun için çalımlarını hala sürdürüyor. Daha farklı ve kolay seçenekleri sunmayı hedefleyen Doktor Hayri Gözlükgiller bu konudaki titiz tutumunu da her fırsatta dile getiriyor.
Çocuk Hastalıkları Uzman Yardımcı Doç. Doktor Hayri Gözlükgiller çocuklarda boy uzatan karışımı vererek Çocukların sağlıklı şekilde kilo almasını ve boylarının uzamasını sağlayacağını hatırlatıyor. Bu kür boyu kısa olan çocukları uzatıp arkadaşları ile aynı boyda olmalarını sağlayacaktır. Ayrıca bu karışım; özellikle ergenlik dönemine girmiş ve boyu kısa olan çocukların boyunun uzamasına yardımcı olacaktır. Trt1 İyi fikirde programında yayınlanan boy uzatan kür tarifine geçmeden önce bu kür ile yapılması gerekenler şunlardır
Çocuğunuz 13 yaşında ergenlik dönemine girmiş ve boyu kısa ise Dr. Hayri Gözlükgiller aşağıdakileri uygulamanızı öneriyor!
Çocuk gece saat 10’da uyumuş olmalıdır, çünkü saat 10:30’da uyuma hormonu olan metahormin salgılanmaya başlıyor.
Haftanın üç günü büyükbaş hayvanın kemiğini haşlayıp o suyu çocuğunuza içirin.
Günde 100 gram et tüketmesi gerekmektedir. Balık olarak somon çupra tercih edilmelidir. Çünkü omega 6 bakımından en zengin bu balıklardır.
Haftanın bir günü kemiği yarım saat haşlayıp iliğini çıkarın ve çocuğunuza yedirin.
Haftanın bir günü brokoli bir günü kereviz birgünü enginar yedirin.
Haftada iki gün manda yoğurdu yedirin. Manda yoğurduna bıldırcın yumurtası kabuğunu ezin yoğurda katın ve yedirin.
Her gün yarım saatlik spor yaptırın bunlar ip atlama basketbol olabilir.
Aşağıdaki karışımı sabah akşam iki tatlı kaşığı yedirin.
Dr. Hayri Gözlükgiller’den boyu 9 cm uzatan karışım bu karışım ile
Boyu ve kilosu yaşına göre kısa ve zayıf olan çocuklarınız için yapılmıştır.

Boy uzatan kür için malzemeler
    Muskat
    Şahdere otu
    Frenk üzümü
    Ekinezya
    Polen
    Kestane balı
    Siyah turp
    İncir
    Kayısı
    Zerdeçal
    Hazırlanışı
    1-Kara turbu oyup içine iki tatlı kaşığı kestane balı iki tatlı kaşığı toz zerdeçal bir tatlı kaşığı toz muskat bir tatlı kaşığı polen bir tatlı kaşığı toz ekinezya koyuyoruz.
    2-Kayısı incir ve şahdere otunu ufak parçalara ayırıp bunuda turbun içine koyuyoruz. Son olarak frenk üzümünü de karışıma ilave edip turbun kapağını kapatıyoruz.
    3- Bu karışıma 6 saat hiç dokunulmayacak ve güneş ışığı görmeyecek. 6 saatin sonunda iki tatlı kaşığı sabah iki tatlı kaşığı akşam olmak üzere tüketilecektir.
HAYRİ GÖZLÜKGİLLER İLE BOY UZATMA KÜRÜ
Yazar Sifa Celik
HAYRİ GÖZLÜKGİLLER İLE BOY UZATMA KÜRÜ -
Bck
Cancel Cevapla
Copyright ©2009 Yemek ve Sağlık by Bu site Creative Commons ve DMCA lisansı ile korunmaktadır.
İzin alınmadan sitede kullanılan materyaller kullanılamaz cogaltılamaz ve paylasılamaz.