Murat Topoğlu Selülit Kremi Ve Zayıflamaya Yardımcı Gündüz İçeceği Tarifi

by Hatice Çelik , Saat 02:15 , 0 yorum

Selülit nedir?
Selülit deri altında düzensiz beslenme ve buna bağlı yağ dokusunun artışı ile oluşan bölgesel dolaşım sistemi bozukluğudur. Eskiden daha hareketli bir yaşam yaşanıldığı için bu tarz bir sorunlar olmuyor hatta kilo dahi kolay kolay alınmıyordu. Fakat teknolojik gereçlerin çok fazla ve pratikliğin ön planda olması ile insanlarda obezite ve selülit problemleri oluşmaktadır. Selülit problemi obezite ile ilgili değildir. İkisininde durumu farklıdır. Selülit bölgesel olur ve belli hareketler ile veya kremler kullanılarak kolay şekilde atlatılır. Görüntüsü itibari ile portakal kabuğu görüntüsüne benzetilen selülit, özellikle kadınlarda çok fazla olmaktadır.  Bugün sizlere ünlü diyetisyen Murat Topoğlu'nun harika selülit giderici tarifini paylaşıyoruz. Bu kremi evde doğal şekilde yaparak hem kozmetik ürünlerine fazla para vermemiş hemde kendi kreminizi kendiniz yapmış olacaksınız.

Murat Topoğlu Selülit Kremi Tarifi
Malzemeler

  • 2 tatlı kaşığı toz kahve,
  • 1  tatlı kaşığı  karbonat,
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı,
  • Cildinizde alerji probleminiz yoksa 1 çay kaşığı pul biber.
Ev yapımı selülit kremi hazırlanışı
Herkesin evinde kolay şekilde yapabileceği selülit kreminin maliyeti de çok ucuz olacaktır. Çünkü ekstra bir ürünü dışarıdan almanıza gerek yok elinizin altında ki malzemeler ile kolayca yapacak ve gönül rahatlığı ile uygulayacaksınız. Şimdi hazırlanma aşamasına geçelim. İlk olarak bir kase içine zeytinyağını alıp kahveyi üzerine ilave edelim. Ardından diğer malzemeleri de ilave edip güzelce karıştıralım. Selülit kreminin kıvamı macun şeklinde olması gerekiyor. Macun hazırlandıktan sonra sıra uygulama işlemine geliyor bunun içinde şu şekilde yol izlemelisiniz.

1. Selülit kremini sorunlu olan bölgeye sürün ve güzelce masajla yedirin.
2.Masajın ardından streç film ile sorunlu bölgeyi hava almayacak şekilde kaplayın.
3.Bu uygulamanın akşam yapılması daha iyi olur. akşam bu şekilde yaptıktan sonra 15 dakika kadar bekleyin ve bol su ile ister o bölgeyi temizleyin isterseniz banyo yapın. 
4. bu uygulamayı haftada 1 kere yapın ve düzenli yaptıktan sonra sonuçlarına şahit olun.
Selülit kreminin daha etkili olması için eğer kilo probleminiz varsa bu durumdan kurtulmaya çalışın. Kilo probleminiz için aşağıda yine sevgili Doktorumuz Murat Topoğlu'nun Zayıflamaya yardımcı gündüz içeceği tarifi yer almaktadır. 

Zayıflamaya yardımcı gündüz içeceği 
Malzemeler
  • 2 çorba kaşığı öğütülmüş kahve
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
Zayıflamaya yardımcı gündüz içeceği  
Hazırlanışı
  1. Bir bardak suyu cezveye alın ve üzerine malzemeleri yavaş yavaş ekleyin.
  2. Ardından ocağa alıp normal kahve yapar gibi kahvenizi yapın.
  3. Daha sonra bardağınıza döküp için. 
Kahvenin içinde bulunan kafein iştah keser ve kişiye ciddi bir enerji verir. Tarçının da görevleri arasında iştah kesme özelliği bulunur. Acı pul biberin içinde bulunan capsin maddesi de yağ yakımı için kullanılır. Böylece bu üç malzemeden oluşan karışım kişinin çok kolay ve hızlı şekilde kilo vermesini sağlayacaktır. 




Murat Topoğlu Selülit Kremi Ve Zayıflamaya Yardımcı Gündüz İçeceği Tarifi
Yazar Sifa Celik
Murat Topoğlu Selülit Kremi Ve Zayıflamaya Yardımcı Gündüz İçeceği Tarifi -
Bck
Cancel Cevapla
Copyright ©2009 Yemek ve Sağlık by Bu site Creative Commons ve DMCA lisansı ile korunmaktadır.
İzin alınmadan sitede kullanılan materyaller kullanılamaz cogaltılamaz ve paylasılamaz.