Tarçınlı Karanfilli Su İle Zayıflama

by Hatice Çelik , Saat 12:08 , 0 yorum
tarcinli ve karanfilli su

Kilo sorunu olan kişilerin en büyük istekleri arasında hiç şüphesiz kilo verme isteği en önemli yeri kaplar. Yapılan diyetler kişinin kolay şekilde kilo vermesini sağlıyor fakat diyet bırakıldığında bazı kişilerde verilen kilolar fazlasıyla geri alınmış oluyor. Bu durumda psikolojik sıkıntılara giren bireyler sağlıksız olan zayıflama haplarına başvuruyor ve sonucu ise bazen çok vahim olabiliyor. Sağlıklı şekilde ve şok diyetler uygulanmadan verilen kilolar ise kalıcı şekilde olduğu için, daha sağlıklı bir zayıflama sağlanmış oluyor. Bugün sizlere hem sağlıklı şekilde kilo vereceğiniz hemde aç kalmayacağınız bir tarifi veriyoruz. Hemde bu tarifi severek tüketeceksiniz çünkü içeriğinde herkesin aroması ve kokusuna hayran kaldığı iki baharattan oluşuyor. Bu baharatlar ise karanfil ve tarçın olup, su ile birleştiklerinde hem çok güzel hemde çok sağlıklı bir içecek oluşuyor.  Bu iki baharata ise daha zinde ve bağışıklık sistemini güçlendiren zencefil isteğinize göre eşlik ediyor.

Tarçınlı ve karanfilli su zayıflatır mı?
Tarçının içeriğinde bulunan maddeler kan seviyesi içindeki şeker miktarını düzende tutarak tok olma ve tatlı krizlerinin önlenmesinde büyük fayda sağlar. Karanfil de aynı şekilde şeker düzeyini ortalama değerlerde tuttuğu için karanfil de tarçın ile aynı işlevi görür. İki baharatın su ile buluşarak kişinin tüketmesi halinde kısa sürede istemiş oldukları kiloya ineceklerdir. Eğer bu kür düzenli uygulanırsa haftada kişinin bünyesine göre 2 ile 3 kilo verdirecektir.
karanfilli su zayiflama

Diyet yapmadan kilo vermek için tıklayın.

Tarçınlı karanfilli su nasıl hazırlanır?
Hem kilo verdiren hemde tok tutan bu kür ile sağlıklı şekilde kilo vereceksiniz. Bunun için yapmanız gereken ise kürü düzenli şekilde uygulamaktır.
malzemeler

  • Kabuk tarçın
  • Karanfil
  • Zencefil kökü


Tarçınlı karanfilli su hazırlanışı
Bir sürahiye içme suyu doldurun ve akşamdan içine 2 adet kabuk tarçın 1 yemek kaşığı karanfil ve 1 yemek kaşığı kadar ince şekilde doğranmış zencefil kökü atıp ağzını kapatın. Sabah bu suyu kahvaltı yapmadan için ve akşama kadar sürahi içinde olan suyu bitirin akşam tekrar yapın. Eğer tarçınlı karanfilli zayıflama kürünü çay olarak yapmak istiyorsanız, Tüm malzemeyi bir tencereye alıp üzerine 2 su bardağı su koyun kaynatın. Kaynamış olan çayı iki dakika kadar daha kaynatıp ocaktan alıp. Bu kürü ise sabah ve akşam yemek yemeden yarım saat önce için. Kısa sürede formunuza kavuştuğunuzu göreceksiniz.

Tarçınlı karanfilli suyun faydaları nelerdir?

  • Vücuttaki mikropların temizlenmesini sağlayarak kişinin daha dinç olmasını sağlar. 
  • Kan şekerini düzenli tutar ve açlık ve tatlı krizlerini önler. 
  • Ani acıkmaları önleyerek kişinin atıştırma isteğini engeller.
  • Karanfilin özellikleri arasında yer alan diş sağlığına etkileri ile diş problemlerini engeller.
  • Mide bulantısı ve kusmaları önler.
  • Zararlı toksinlerin vücuttan atılmasını sağlar.
  • Metobolizmayı hızlandırır ve fazla kiloların kolay şekilde verilmesini sağlar.  
  • Kişinin bünyesine göre haftada 3 kilo vermesini sağlar. 
  • Tarçın yoğurda veya süte eklenip tüketildiğinde daha fazla şekilde kilo verilmesi sağlanır. 





Tarçınlı Karanfilli Su İle Zayıflama
Yazar Sifa Celik
Tarçınlı Karanfilli Su İle Zayıflama -
Bck
Cancel Cevapla
Copyright ©2009 Yemek ve Sağlık by Bu site Creative Commons ve DMCA lisansı ile korunmaktadır.
İzin alınmadan sitede kullanılan materyaller kullanılamaz cogaltılamaz ve paylasılamaz.