7 Zeytin 1 İncir İle Zayıflama

by Hatice Çelik , Saat 13:25 , 0 yorum

7 Zeytin 1 İncir İle Zayıflama
Son zamanların popüler diyetleri arasına giren 7 zeytin 1 incir kürü çok ilgi görüyor. Kolay uygulaması olan ve kalıcı bir etki bırakan bu kürü Japoların onayı ile kullanıyoruz. Çünkü Japon araştırma kurulu gençlik iksiri üzerine bir araştırma yaparken zeytin ve incire rastlıyor. Zeytin ve incirin aynı anda tüketilmesi ile birlikte vücutta çeşitli reaksiyonlar oluyor ve vücuda bir çok faydalar sağlıyor.

7 zeytin 1 incir yemenin mucizevi  etkilerini Refleksoloji uzmanı Esat Başaran’ın çok kilo vermesi ile de onaylamış oluyoruz. Japonlar bu iki besinin Kuran ı Kerimde geçmesini de inceledikten sonra (Tin Süresi ) müslüman oluyorlar ( Kesin bilgi değildir.) Müslüman olmalarının nedeni ise Allah C.C bu besinler üzerine Kuran ı Kerimde yemin ediyor olmasıdır. Yani Kuran da 7 kere zeytin üzerine. 1 kerede İncir üzerine yemin etmiştir. ( Bu konuda araştırma için Tin süresini inceleyebilirsiniz.)

7 zeytin 1 incir kürünün faydaları
Kilo vermeyi kolaylaştırır.
Kalbin güçlenmesine fayda sağlar ve nefes kontrolü için etkilidir.
Hücrelerin yenilenmesini sağlar.
Kemik ve diş sağlığına faydalıdır.
Zeka ile ilgili problemlere faydalıdır.
Yaşlılığa karşı koruyucu bir özelliktedir. İncir ve zeytinin faydası ne ise aynı faydalar bu kürdede geçerlidir. Bu faydaları buraya yazmaya kalksak sayfa yetmez.

7 zeytin 1 incir kullanışı
Bu konu hakkında çok fazla bilgi olsada en garantili yöntemi her sabah ve akşam yatarken 7 adet zeytin yendikten sonra bir adet incirin yenmesi yönündedir. Gün içinde 3 litre su icmekte kilo vermeye yardımcı olacaktır. Önemli olan 7 adet zeytin yenildikten sonra arkasından hemen incirin tüketilmesi yönündedir. Ancak bu şekilde mucizevi etkisi görülmektedir. Zeytin yeşil veya siyah olması fark etmiyor yeterki zeytin olsun. Aynı şekilde incirde fark etmiyor yani yaş da olabilir kürü incirde olur hiç farketmez. Piyasada 7 zeytin 1 incir kapsülleri de bulunmaktadır.



7 zeytin 1 incir kürü ne zaman etki eder?
Bu konu hakkında araştırmalarımda etkinin 3 gün içinde olacağı yönünde bilgilere ulaştım. Eğer kilo vermek adına bu kür uygulanıyorsa o zaman spor ile de desteklenmesi gerekmektedir. Bu kür uygulanıyor nasıl olsa kilo veririm diye de aşırı yemek yemekten kaçınılması gerekir. Düzenli bir beslenme şekli ve bu kür uygulandığında kolay şekilde kilo veriliyormuş.

 7 zeytin ve 1 incir küründe hangi özel lik vardır?
Adına gençlik hormonu denilen metalotionin hormonu bu iki besinin 7 zeytin 1 incir şeklinde yenmesi ile salgılanmaktadır. Zaten insan vücuduna etkilerine bakıldığında neden bu isim verildiği anlaşılıyor. Japon araştırmacılar gençlik iksirini bulmak adına araştırma yaparken rastladıkları bu durum onların müslüman olmaları sağlamayı başarmıştır.

Sizde 7 zeytin 1 incir kürünü uyguladıysanız sonucunu yazarak bilgi araştıran kişilere yardımcı olabilirsiniz.


7 Zeytin 1 İncir İle Zayıflama
Yazar Sifa Celik
7 Zeytin 1 İncir İle Zayıflama -
Bck
Cancel Cevapla
Copyright ©2009 Yemek ve Sağlık by Bu site Creative Commons ve DMCA lisansı ile korunmaktadır.
İzin alınmadan sitede kullanılan materyaller kullanılamaz cogaltılamaz ve paylasılamaz.